Цени Хотел Добринище


 
 
 
 
вид стая Настаняване 23.08.2021 - 15.12.2021
ВВ - нощувка и закуска
Обикновена стая 1 възрастен в стая
мин. 2 в стая
30 лв.
Обикновена стая Единично настаняване 45 лв.
Обновени стаи 1 възрастен в стая
мин. 2 в стая
38 лв.
Обновени стаи Единично настаняване 55 лв.
Апартамент 4-ма настанени 140 лв.
Апартамент 2 - ма настанени 100 лв.
 
Така обявените цени за стаите са:
- в български лева,
- на човек настанен в съотвения вид стая,
- при минимална заетост от 2-ма възрастни
- с включена закуска

Така обявените цени за апартаментите са:
- в български лева, 
- за помещение - апартамент, 
- при минимална заетост от 2-ма възрастни
- с включена закуска

Туристически данък в размер 0,70 лв. с ДДС, на турист на ден, НЕ е включен в цените и се заплаща допълнително на рецепция!!!

МЕРКИ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19
  • В мястото за настаняване и прилежащите към него заведения за хранене стриктно ще се спазват наредбите и препоръките на Здравното министерство:
  • В общите части, сред служителите и гостите, ще се съблюдава спазването на дистанция от 1,5 - 2 м.
  • Маситеще се отсервират и дезинфекцират след ставането и напускането на гостите.
  • Броят на гостите в заведенията за хранене ще бъде ограничен, като се намали капацитетът на масите, по предписаното в наредбата на Здравния министър отстояние.
  • Стаите за гости ще бъдат почиствани и дезинфекцирани след напускане на гостите и/ или само по тяхно изрично искане и разрешение.
  • Мерките за сигурност ще бъдат завишени! Ще бъдат поставени диспенсъри с дезинфектанти във всички важни точки на хотела - ресторант, столова, фоайе и др.
  • Помещенията, ще бъдат почиствани със сертифицирани препарати, за да се осигури възможно най-добрата защита срещу вируси.
  • Всички стаи ще бъдат старателно почиствани преди пристигането на гостите и при всяко напускане на стаята, ще се прилагат протоколи за интензивно основно почистване, като особено внимателно и прецизно ще се почистват баните, мебелите в стаите, съдове, уреди, дистанционни управления за телевизори и климатици, ключове и др.
  • Местата за самообслужване като бюфети ще бъдат намалени до минимум. Където е възможно, храните и напитките ще бъдат сервирани на гостите от персонала, който ще носи защитни предпазни средства
  • Предоставянето на всички допълнителни услуги зависи от предписанията на Министерство на здравеопазването. Пълна информация ще бъде получавана на място, при настанявне.
Вашето здраве е наш приоритет!!!
ул. "Търговска" 17 07447 2120 hoteldobrinishte@yahoo.com
Столовата на хижа Безбог работи
Не пропускайте вкусните ястия на нашия готвач Менюто включва разнообразие от супи, прясна риба, салати, скара, крем карамел и десерти. Столовата отгов...
Изгревът на Попово езеро на 21 юни
И тази година посрещането на първите слънчеви лъчи в най-дългия летен ден ще "залеят" със злато водите на Попово езеро. Надяваме се, че врем...
Хижа Безбог е отворена за най-ревностните планинари
Хижа Безбог е Вашият сигурен подслон в Пирин през април и май. Независимо от сезоните материалната база се поддържа. В столовата се предлага топъл чай...
Изкачване на вр. Полежан от х.Безбог - събитие на This Big Trip
https://youtu.be/b_Dp_nazT5M Ето, че видеото от съботното ни изкачване на вр.Полежан е готово. Както ще видите от кадрите, уцелихме страхотно време, н...