Йога практика на хижа Гоце Делчев

21 май

Време е за презареждане! Планината дава сили!
Йога практика на хижа Гоце Делчев в Добринище

Специални цени за групи и организиране на йога практика: от 28 лв. на човек със закуска и вечеря при минимум 3  нощувки. Цената може да варира в зависимост от избора на менюто!

Хижа Гоце Делчев е разположена сред горите на Пирин на 12км. от град Добринище.  

Тя предлага удобство, топлина и връзка с природата.  Малката столова с широка тераса се огрява от сутрешното слънце и закуската е истинско удоволствие. С готвача на хижата може да се коментира желаното меню. Изградена е беседка с барбекю. Но най-важното- мястото е уникално за йога практика на открито. В близост до хижата се намира подходяща поляна, заобиколена от високи дървета. При неподходящо време практиката може да бъде в помещение с дървен под и естествена светлина, което е в близост.

Климатотерапия

Дихателните упражнения са важна част от йога. Районът на хижа Гоце Делчев заради надморската височина и лечебния боров въздух, е препоръчван за климатотерапия на хора с проблеми на горните дихателни пътища и белите дробове, и за такива, живеещи в неблагоприятна градска среда.

Възможности за походи и пикник в близката околност с местен планински водач.

Пирин е обожествявана от траки и славяни планина. Не случайно носи името на гръмовержеца Перун. На местните гидове са познати енергийни места- стари тракийски светилища, до които има туристически маршрути. Към всяка йога програма може да се организира интересна съпътстваща програма с излети до местностите Мочарата, Изворите, до Шесте мури, до хижа Безбог и Попово езеро, до манастира „Св. Пантелеймон“. Районът е богат на извори, а където има вода има и много билки като: жълт кантарион, мащерка, риган, бял равнец и др. През юни се берат горските ягоди, после узряват малините, а през август – боровинките.

Настаняване:

Сградата е санирана и с нова отоплителна инсталация.
Стаите са напълно обновени. Капацитет: 23 легла.

Първи етаж настаняване в:
2 стаи със спални и самостоятелен санитарен възел
2 стаи със спални с общ санитарен възел
2 стаи с по три стандартни легла с общ санитарен възел

Втори етаж настаняване в:
1 стая с 5 стандартни  легла и самостоятелен санитарен възел
1 стая с 2 стандартни легла и собствен  санитарен възел, който е разположен в коридора на етажа.
1 стая с 2 стандартни легла и допълнителен разтегателен диван

Допълнително се заплаща за туристически водач по планинските маршрути и организирането на пикник на определени за това места.
Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси относно осъществяване на йога ретрийт на хижа Гоце Делчев и хижа Безбог. Бихме могли да осъществим и лична среща в София в удобно за Вас време.

Не се колебайте да се свържете с нас!
Ваня Грънчарова- PR, маркетинг и реклама, Комплекс Добринище
Т. 0887769946 ; info@art-idea.bg
hoteldobrinishte@yahoo.com
www.hoteldobrinishte.com


 
Всички оферти
ул. "Търговска" 17 07447 2120 hoteldobrinishte@yahoo.com
Лифтът до хижа Безбог няма да работи през ноември
Поради сезонна профилактика, съоръжението ще бъде затворено. От 1 декември 2020г. работата ще бъде отново в зимен ритъм. Междувременно текат активни п...
ВИП Оферта и тази година предлага зимни ски пакети за Добринище
Изгодните 4-дневни пакети на комплекс Добринище активно се предлагат на туристическия пазар. Механизмът на резервация изисква резервиране на желаните ...
Хижа Гоце Делчев няма да работи до 1 декември 2019г.
Хижа Гоце Делчев ще бъде в ремонт от 1 октомври до 1 декември 2019г. , за да посрещне гости през новия зимен сезон с повече комфрт, уют и красота. Оча...
Списанието National Geographic България подкрепя Добринище
Нови статии за Добринище и походи в Пирин от хижа Безбог активират вниманието на почти половин милионната аудитория на изданието във Интернет. Запазен...