Детокс програма в хотел Добринище

15 юни

Какво ни разболява?

Ние не можем да избягаме от времето си, от работата си, от града, но природното богатство на Добринище може да бъде спасителен остров.
По голямата част от населението в България e съсредоточено в София и в областните центрове. Сред градските неволи живеят над 3 милиона и половина българи :(.

Уикенд на тихо и спокойно място с природа :)

Настаняване в хотел „Добринище“- изгодно! Цена: 34лв. на човек със закуска от 1 юли до 27 септември 2020г. и 28лв. през красвите есенни дни до 31 октомври.
Настаняване в хижа Гоце Делчев от 1 юли. Цени от 45лв. на стая за двама

Всеки ден:

 

Дендротерапия - разходка в гора при подходящо време

•    Здравословни ползи: прочистване на дробовете, дишане с пълни гърди, насищане на кръвта с кислород, активиране на метаболитните процеси, подобряване на физическото и духовно здраве, подобряване на съня, изчистване от ежедневни битовизми и вредни мисли.
Семейна терапия: оставане насаме с хората, които са важни за Вас и за които често нямате време.
•    Пешеходен маршрут 1 от хижа Гоце Делчев до хижа Безбог по хубав горски път със средна трудност. Продължителност: 1ч. и 30мин. в едната посока. Първоначално гората е смесена, а после преминава в иглолистна. Въздухът е с висока влажност, усеща се аромата на бор. Гората живее своя живот, дърветата говорят помежду си, а вятърът шуми в клоните. Усещанията може да са непознати за мнозина. Гората се превръща в приятел, когато често я посещавате и то през различните сезони. Спокойно е и няма опасност от изгубване.
Хижа Безбог е отворена постоянно и можете да пиете планински чай в столовата, да хапнете и отпочинете. После- обратно по познатия път.
•    Пешеходен маршрут 2 от хотел „Добринище“ до манастира „Св. Панталеймон“. Продължителност 1ч. и 40мин. Красивата дъбова гора обгръща коларския път. Вземете си храна за из път. Манастирът е затворен след месец септември и до Великден. В двора има пейка с маса и навес, където да отдъхнете.

Терапия с минерална вода в Балнеолечебницата

•    Здравословни ползи: Минералната вода е с естествена температура на тялото и идва от извора. Тя е флуорна, силициева, хидрокарбонатно-сулфатна. Подходяща е при болки в ставите, костите, мускулите и сухожилията, за профилактика на заболявания на периферната нервна система, за отпускане след физическо натоварване и нервно напрежение
•    Минералният състав съдейства за красива и тонизирана кожата, здрави нокти и лъскава коса
•    Балнеолечебницата е отворена до 20:00 часа. Можете да си вземете вана за двама, тъй като единият от басейните е в ремонт и женските и мъжките посещения са разделени сутрин и следобед. Цена на час за вана: 10лв.

Детокс

•    Минералната вода на Добринище съдържа сяра, силиций, сулфатни съединения, флуор и др. Подходяща е за пиене. Съдейства за електролитния баланс в организма. Препоръчва се за включване в програми за очистване на организма от вредните наслагвания, за подобряване функцията на черния дроб, бъбреците и жлъчката, за отвеждане на токсични елементи и вещества.
•    Напълнете си стъклени бутилки с водата от чешмата пред банята. Подгответе си лесни детоксикиращи течности в домашни условия само с лимон и мента, а може и с добавка на краставица или грейпфрут

Резервация

Тел. 074472120, рецепция на хотел "Добринище"
Всички оферти
ул. "Търговска" 17 07447 2120 hoteldobrinishte@yahoo.com
Столовата на хижа Безбог работи
Не пропускайте вкусните ястия на нашия готвач Менюто включва разнообразие от супи, прясна риба, салати, скара, крем карамел и десерти. Столовата отгов...
Седалковият лифт до хижа Безбог отваря на 20 юни
Безбог Ви очаква за посрещане на лятото. Седалковият лифт ще заработи от 20 юни- щастлива новина за всички, които са нетърпеливи да се изкачат до крас...
Комплекс Добринище отваря на 1 юли. Резервациите започнаха
Хотел "Добринище" и хижите Гоце Делчев и Безбог ще заработят от 1 юли при спазване на необходимите мерки срещу корона вирус. Вече са пуснати...
5 маршрута за почивните дни
А Вие колко килограма качихте по време на вирусната пандемия и застояването вкъщи?! Влезете във форма с ходене по планински пътеки. Според калкулатора...